วันพฤหัสบดีที่ 2 กรกฎาคม พ.ศ. 2552

Kamikaze2 Monk
There are a lot of legends about Shaolin monastery. And nobody knows which of them are true and which are false. It was very difficult to enter Shaolin and it was much more difficult to leave it. Lift the veil of ancient secrets and you'll be absorbed in the bloody madness of the mortal combat of the best fight experts of Asia.
Role-play game Kamikaze 2: The Way Of Monk gives an opportunity to come into the world of legendary invincible monks, invites to a captivating and dangerous journey of the young truth-seeker across the roads of medieval Japan. A player should expect a dozen of diverse quests, a wide arsenal of armament and legions of cunning enemies. Try to undergo all trials and deserve the fame of the best warrior of the Land of Samurai.
- sound, graphics and animation of the high quality
- 10 original game locations
- 10 interesting quests
- 4 unique characters, each of them has its own weapon mix – light, hard and remote
- About 10 types of weapon and armour
- 3 fighting skills of characters
- about 10 parameters of the personage (including different weapon and fighting skills)
- A global map which helps to move easily through the game locations
- User friendly, well done interface
- About 3,5 game hours
เส้าหลินวัดที่เต้มไปด้วยตำนาน เกมส์นี้เราจะเล่นเป็นหลวงจีนในวัดเส้นหลิน ใครที่ชอบดูหนังจีนกำลังภายในล่ะ่ก็เกมส์มือถือเกมส์นี้ใช่เลย

ดาวน์โหลดเกมส์มือถือ

2 ความคิดเห็น:

  1. ไม่ใช่เรื่องโกหก....copy(คัดลอก) และ paste(วาง) ให้คนอื่น 15 คน ในอีก 10 นาทีข้างหน้า แล้วคุณจะมีวันที่ดีที่สุดในชีวิต ในวันพรุ่งนี้ >แล้วคุณจะเป็นคนที่ 1 ที่ทุกคนรัก พวกเค้าจะจูบคุณ จะชวนออกไปเที่ยว >แล้วจะโทรมาหาคุณ.......แต่ถ้าคุณไม่ส่ง จดหมายลูกโซ่ นี้ เด็กผู้หญิงตัวเล็กๆ >ที่มาจากโทรศัพท์ จะมาอยู่ที่ห้องของคุณ คืนนี้.... ไม่รวมจำนวน บุคคลที่คุณจะส่งจดหมายลูกโซ่นี้ให้ (ขอโทดที่ต้องส่ง)

    ตอบลบ
  2. ไม่ระบุชื่อ7 พฤศจิกายน 2552 07:46

    สนุกมากค่ะ

    ตอบลบ